کلیدواژه:
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
تعداد اسناد علمی: 2
بررسی انتقادی دلایل الهیاتی نادرستی تولید غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
نویسندگان:
علیرضا آل بویه*
،
مریم سادات رضوی
،
مقاله نشریه: تأملات فلسفی » سال 1400 دوره 11، شماره 27 (پاییز و زمستان 1400)
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی و اصل سودرسانی
نویسندگان:
مریم سادات رضوی*
،
علیرضا آل بویه
،
مقاله نشریه: نشریه تاملات اخلاقی » سال 1400 دوره 2، شماره 1 (بهار 1400)
کلیدواژه:
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
،
اصل سودرسانی
،
گرسنگی جهانی
،
برنج طلایی
،
دانه های اصلاح شده ژنتیکی
تعداد پژوهش در سال های مختلف
حوزه های تحقیقاتی
گراف همکاری ها