غذاهای اصلاح شده ژنتیکی و اصل سودرسانی
نویسندگان:
مریم سادات رضوی*
،
علیرضا آل بویه
،
![مریم سادات رضوی*](/Content/img/avatar_scholar.jpg)
![علیرضا آل بویه](/Content/UserProfile/c059e11973c344ab9378baaa29819dc3_min2.jpg)
مقاله نشریه: نشریه تاملات اخلاقی » سال 1400 دوره 2، شماره 1 (بهار 1400)
کلیدواژه:
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
،
اصل سودرسانی
،
گرسنگی جهانی
،
برنج طلایی
،
دانه های اصلاح شده ژنتیکی
چکیده:
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی و اصل سودرسانی
3/21/2021 12:00:00 AM
برای این سند علمی فایلی وجود ندارد
بررسی انتقادی دلایل الهیاتی نادرستی تولید غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
نویسندگان:
علیرضا آل بویه*
،
مریم سادات رضوی
،
مقاله نشریه: تأملات فلسفی » سال 1400 دوره 11، شماره 27 (پاییز و زمستان 1400)
چالشهای اخلاقی اصلاحِ نژاد لیبرال و اصل آزادی
نویسندگان:
علیرضا آل بویه*
،
ناصر نورمحمد
،
مقاله نشریه: اخلاق پژوهی » سال 1399 بهار 1399 شماره 6
نگاه انتقادى معرفتشناسی اصلاح شده به الهیات طبیعى
نویسنده:
رضا اکبری
،
مقاله نشریه: نقد و نظر » سال 1382 شماره 30-29