از غذاهای سُنَّتی تا غذاهای سِنتی
نویسنده:
عارفه خوروش
،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1390 شماره 237
چکیده:
از غذاهای سُنَّتی تا غذاهای سِنتی
3/21/2011 12:00:00 AM
برای این سند علمی فایلی وجود ندارد
نگاهی به مبناگرایی سنتی در فلسفۀ غرب؛از یقین دکارت تا خطاناپذیری بونجور
نویسندگان:
وحیده اکرمی
،
محمدعلی مبینی
،
مقاله نشریه: نقد و نظر » سال 1392 شماره 69
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی و اصل سودرسانی
نویسندگان:
مریم سادات رضوی*
،
علیرضا آل بویه
،
مقاله نشریه: نشریه تاملات اخلاقی » سال 1400 دوره 2، شماره 1 (بهار 1400)