تغذیه در اسلام

کتاب: بوستان کتاب - 1403
چکیده:
بنیادی‌ترین آموزه‌های قرآنی رشد و شکوفایی و تعالی انسان به عنوان خلیفه خداست و تغذیه یکی از نیازهای ذاتی و دائمی و روزمره هر فرد است که از تولد تا مرگ وی را همراهی می‌کند و مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر و زمینه‌ساز رشد و کمال انسان و حیات طیبه می‌باشد. برنامه غذایی متعادل که بر اساس جهان‌بینی اسلامی و ناظر به اصول علمی و با درنظرگرفتن نیازهای بدن تنظیم شده باشد موجب تقویت در عملکرد سیستم بدن و زمینه‌ساز رشد، طول عمر، تندرستی، آرامش روانی، خلق‌وخوی، توانمندی، تکثیر نسل و در نتیجه جسمی سالم و فکری روشن و روحی شاداب می‌باشد که محصول آن تأمین سعادت دنیا و آخرت است.

برای این سند علمی فایلی وجود ندارد

تغذیه در دوران سالمندى

نویسنده: مژده حسینی ،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1384 شماره 159

تغذیه در آلودگی هوا

نویسنده: شراره انصار ،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1391 شماره 244

انسان ، تغذیه ، سلامتى قسمت سوم تغذیه تکمیلى در شیرخواران

نویسنده: آرمین سالومه ،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1378 شماره 87

انسان ، تغذیه ، سلامتى قسمت 9 تغذیه در دوران سالمندى

نویسنده: آرمین سالومه ،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1378 شماره 95

بررسی تغذیه از منظر اسلام، در ابعاد بینشی، گرایشی و کنشی

نویسنده: طیبه ایزدپناه ،
مقاله نشریه: فرهنگ پژوهش » سال 1400 شماره 46- تابستان1400

تغذیه سالم

مقاله نشریه: پوپک » سال 1401 آبان-1401-340

انسان ، تغذیه ، سلامتى قسمت 8 تغذیه نوجوانان در سن بلوغ

نویسنده: آرمین سالومه ،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1378 شماره 93

تغذیه سالم در دوران یائسگی

نویسنده: شراره انصار ،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1391 شماره 251

انسان ، تغذیه ، سلامتى قسمت هفتم تغذیه دانش آموزان

نویسنده: آرمین سالومه ،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1378 شماره 92

انرژی و تغذیه

نویسنده: شراره انصار ،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1390 شماره 230
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم - 1397