تغذیه در اسلام
نویسنده:
علی رضایی بیرجندی
،
کتاب: بوستان کتاب - 1403
چکیده:
بنیادیترین آموزههای قرآنی رشد و شکوفایی و تعالی انسان به عنوان خلیفه خداست و تغذیه یکی از نیازهای ذاتی و دائمی و روزمره هر فرد است که از تولد تا مرگ وی را همراهی میکند و مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر و زمینهساز رشد و کمال انسان و حیات طیبه میباشد. برنامه غذایی متعادل که بر اساس جهانبینی اسلامی و ناظر به اصول علمی و با درنظرگرفتن نیازهای بدن تنظیم شده باشد موجب تقویت در عملکرد سیستم بدن و زمینهساز رشد، طول عمر، تندرستی، آرامش روانی، خلقوخوی، توانمندی، تکثیر نسل و در نتیجه جسمی سالم و فکری روشن و روحی شاداب میباشد که محصول آن تأمین سعادت دنیا و آخرت است.
بنیادیترین آموزههای قرآنی رشد و شکوفایی و تعالی انسان به عنوان خلیفه خداست و تغذیه یکی از نیازهای ذاتی و دائمی و روزمره هر فرد است که از تولد تا مرگ وی را همراهی میکند و مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر و زمینهساز رشد و کمال انسان و حیات طیبه میباشد. برنامه غذایی متعادل که بر اساس جهانبینی اسلامی و ناظر به اصول علمی و با درنظرگرفتن نیازهای بدن تنظیم شده باشد موجب تقویت در عملکرد سیستم بدن و زمینهساز رشد، طول عمر، تندرستی، آرامش روانی، خلقوخوی، توانمندی، تکثیر نسل و در نتیجه جسمی سالم و فکری روشن و روحی شاداب میباشد که محصول آن تأمین سعادت دنیا و آخرت است.
تغذیه در اسلام
1/1/1403 12:00:00 AM
برای این سند علمی فایلی وجود ندارد
انسان ، تغذیه ، سلامتى قسمت سوم تغذیه تکمیلى در شیرخواران
نویسنده:
آرمین سالومه
،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1378 شماره 87
انسان ، تغذیه ، سلامتى قسمت 9 تغذیه در دوران سالمندى
نویسنده:
آرمین سالومه
،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1378 شماره 95
بررسی تغذیه از منظر اسلام، در ابعاد بینشی، گرایشی و کنشی
نویسنده:
طیبه ایزدپناه
،
مقاله نشریه: فرهنگ پژوهش » سال 1400 شماره 46- تابستان1400
انسان ، تغذیه ، سلامتى قسمت 8 تغذیه نوجوانان در سن بلوغ
نویسنده:
آرمین سالومه
،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1378 شماره 93
انسان ، تغذیه ، سلامتى قسمت هفتم تغذیه دانش آموزان
نویسنده:
آرمین سالومه
،
مقاله نشریه: پیام زن » سال 1378 شماره 92